Groepslessen Healing Yoga

“Van doen naar zijn”

Yin yoga, mindfulness en meditatie zijn de basis van mijn lessen, waarbij ontspanning centraal staat. Hierdoor kom je uit je hoofd in een staat van Zijn. Met behulp van o.a. pranayama (vrij laten stromen van de ademhaling) kom je in verbinding met een subtieler deel van jezelf; je energetisch lichaam. Alles gaat weer stromen! Dit werkt helend voor lichaam en geest. Yoga geeft kracht, rust, ontspanning, (zelf)vertrouwen in je lichaam en vooral een diepere connectie met jezelf. Ik zie je graag een keer voor een proefles.

Wanneer?

woensdagmiddag van 16.30 - 17.45 

donderdagavond van 20.00 - 21.15

Locatie

Raadhuisstraat 47A in Voorburg. Yogastudio Running Buddha is gevestigd in het voormalig raadhuis in  de Herenstraat 42. De officiële entree is op de binnenplaats aan de achterzijde van het gebouw op het adres Raadhuisstraat 47A. 

Kosten

  • Proefles: gratis

  • Losse les: 15 euro per les

  • 10 lessen kaart: 12,50 per les

Privé les Yin Yoga, mindfulness en meditatie

Soms is het prettig om een privéles te volgen. Dit kan te maken hebben met jouw persoonlijke situatie. Je hebt meer behoefte aan een op een begeleiding en wilt liever niet (direct) in een groepsles meedoen. Je bent de verbinding met en het vertrouwen in je lichaam kwijtgeraakt, of je wilt aan een specifiek probleem werken. Tijdens de les stem ik volledig af op jou en jouw behoeften en begeleid je op een rustige en ontspannen manier. 

Kosten

45 euro per les, incl. BTW

Yin Yoga

Yin yoga is een rustige en statische vorm van yoga. Je neemt heel bewust de tijd voor jezelf en je lichaam. De houdingen zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. 

 

Daarnaast helpt deze vorm van yoga je om met je aandacht naar binnen te keren en je bewust te worden van wat er in jou en je lichaam leeft. Yin yoga is een meditatieve vorm van yoga. O.a. door bewust te worden van de adem, brengt deze vorm van yoga je in het hier en nu en tot jezelf. Je gaat met een ontspannen lichaam en geest weer naar huis.

Interesse in een groepsles of privéles, neem hier contact met mij.

Please reload

© 2015 by Jubine Nijmeijer. Proudly created with Wix.com