WILD HORSE COACHING TRAININGEN

Helping clients to find their own wisdom within!

bab37310-7cdc-4eba-9173-2b9ef202a196.JPG
IMG_8587.JPG

1-DAAGSE TRAINING

Become inspired by your own wisdom!

Dit is een 1-daagse lichaams- en ervaringsgerichte training voor (paarden)coaches, healers, begeleiders, therapeuten, psychologen etc. Deze training geeft jou eenvoudige tools om de wijsheid in jezelf te vinden. Door zelf de weg naar binnen te gaan en contact te leggen met datgene dat jou bekneld en daarmee te zijn, brengt je direct in contact met jouw wijsheid en ware natuur.


De training is erop gericht om jou als coach te leren om vanuit deze bron van wijsheid coachen en anderen begeleiden. De paarden zijn een belangrijk onderdeel van deze 1-daagse training. Zij kunnen ons als geen ander leren om onszelf onvoorwaardelijk lief te hebben en te accepteren.  

3-DAAGSE TRAINING

Connect on a deep level with your and the universal wisdom!

Dit is een 3-daagse lichaams- en ervaringsgerichte training voor (paarden)coaches, healers, begeleiders, therapeuten, psychologen etc. Deze training wordt gegeven in retraite vorm, dit betekent dat je gedurende 3 dagen je in jezelf terugtrekt en de reis naar binnen maakt. Je laat je naar buiten gerichtheid voor 3 dagen los om te kunnen voelen wat er in jou gebeurt. Je wordt hierbij begeleid en ervaart diverse wisdom yoga oefeningen. 


Je komt in contact met wat je voelt, waarbij je steeds meer loslaat en ontspant. Met behulp van de paarden kom je steeds meer in je centrum en in contact met de wijsheid in jezelf en de universele wijsheid. 

De training is erop gericht om jou als coach te leren om vanuit deze bron van wijsheid coachen en anderen te begeleiden. De paarden zijn een belangrijk onderdeel van deze 3-daagse training. Zij kunnen ons als geen ander leren om onszelf onvoorwaardelijk lief te hebben en te accepteren.