Teamcoaching en -building

 

Een goed team bestaat uit spelers die op de juiste plek worden opgesteld en elkaar onderling versterken. Ieder teamlid heeft zo z’n eigen kwaliteiten en taken, maar de optelsom is meer dan het individu. Om het beste uit een team te halen, is het belangrijk dat er goed wordt samengewerkt en dat de communicatie open en eerlijk is. Paardencoaching is een hele bijzondere en effectieve manier om dit te bereiken. We kunnen namelijk veel leren van de oprechte manier waarop paarden in het leven staan. Door hun directe reacties op ons gedrag en onze manier van communiceren–verbaal en non-verbaal-  laten paarden ons zien wie we zijn, hoe we denken, handelen en samenwerken.

 

Ik begeleid jou en jouw team om jezelf en elkaar beter te leren kennen en te begrijpen. Hierbij creëer ik een veilige en open sfeer zodat je je kunt openstellen voor een bijzondere ervaring.

 

Tijdens de teamcoaching met paarden ga ik praktisch en ervaringsgericht te werk. Ik start met een dialoogsessie om de vraagstukken binnen het team duidelijk te krijgen. Hiermee gaan we naar de paarden om te kijken, maar vooral te ervaren hoe de paarden reageren op het team. Met het paard als teamcoach wordt de dynamiek en sfeer in het team zichtbaar. Tijdens de sessie en de evaluatie zal duidelijk worden hoe jullie als team functioneren en welke aandachtspunten er zijn om de communicatie en samenwerking te verbeteren. Mijn doel is om jou en jouw team bewust te maken van de kwaliteiten, en mogelijkheden die je hebt als individu en team. De paarden zijn hiervoor een prachtige spiegel.

 

Maak hier kennis met onze paarden

 

Interesse? Neem contact op.

Kosten 

Een teamcoaching is maatwerk. De kosten variëren daarom. Neem hier contact op om je wensen te bespreken.

 

Locatie

Mijn teamcoaching vindt plaats op de locatie Horse Medicine.

 

Het is mogelijk op deze bijzondere locatie te vergaderen in een sfeervolle vergaderruimte met uitzicht over de polders en de paarden. En een teamcoaching of teambuildingsactiviteit met paarden als vergaderbreak/onderdeel te organiseren.

Lees meer op: www.horsemedicine.nl

 

Adres

Doctor van Noortstraat 189

2266 GV Leidschendam

 

 

 

Paarden brengen de mens achter de organisatie weer in beeld. Openheid, eerlijkheid en helderheid; dat is wat zij ons te bieden hebben. 

© 2015 by Jubine Nijmeijer. Proudly created with Wix.com