Soulcoaching
 

We hebben allemaal momenten in ons leven dat het niet stroomt, privé of in ons werk. Zo’n blokkade kan zich uiten in fysieke klachten, gepieker over het maken van de juiste keuze, onzekerheid, stress of zelfs een burn out. Zo’n situatie is niet fijn om te ervaren, maar het is tegelijkertijd een prachtige kans om als mens te groeien. Het aangaan van een veranderingsproces vergt moed. Ik begeleid je om contact te maken met jouw eigen kracht en intuïtie om zo de juiste keuzes te kunnen maken in je leven.

 

Soul coaching bestaat uit minimaal drie persoonlijke sessies van 60 minuten, waarbij we aan de hand van oefeningen en gesprekken gaan onderzoeken en contact maken met datgene dat in jou leeft en jou blokkeert/belemmert. Paardencoaching kan in overleg onderdeel uitmaken van dit traject. Lees hier meer over paardencoaching. 

 

Door ontspannings-en ademhalingsoefeningen maak je op rustige en ontspannen manier verbinding met jouw lichaam. Het werken op deze manier brengt helderheid, inzicht en balans. Onverwerkte zaken krijgen een plek. Je gaat op een andere manier naar jouw leven en de ervaringen in jouw leven kijken, je doorbreekt patronen en krijgt weer perspectief. De veranderingen komen van binnenuit, vanuit jouw kern.

 

Interesse? Neem hier contact met mij op.

Kosten 

De kosten bedragen 225 euro voor 3 gesprekken, inclusief BTW en paardencoachingssessie. Losse/vervolg sessies kosten 80 euro per sessie inclusief BTW. Skype sessies behoren tot de mogelijkheden.

 

Adres

Virulylaan 28

2267 BS Leidschendam

 

Locatie paardencoaching

www.horsemedicine.nl

Doctor van Noortstraat 189

2266 GV Leidschendam

 

 

Graag laat ik je ervaren hoeveel moois je in je draagt!

© 2015 by Jubine Nijmeijer. Proudly created with Wix.com