Retraiteweek Mindfulness & Yoga in Frankrijk

Zoek je ontspanning, rust en wil je meer mindful in het leven staan? Wij bieden een mindfulness en yoga retraiteweek in de prachtige Franse streek de Haute-Vienne aan. Wij verblijven in een van de mooie en sfeervolle vakantiehuizen op het kleinschalig vakantie domein La-Bastide

Gedurende deze mindfulness & yoga week leren we je hoe je zowel mindfulness (gebaseerd op de 8-weekse MBSR mindfulness training) als yoga op een toegankelijke manier kunt toepassen in je dagelijkse leven. Na deze week voel je je uitgerust, verfrist en opgeladen. 

Programma 
Gedurende de week wisselen mindfulness en yoga oefeningen elkaar af. We zoeken de mooie nog ongerepte natuur op, onder andere door middel van (stilte)wandelingen. De ochtenden beginnen met een yoga en meditatie sessie gevolgd door een heerlijk voedzaam ontbijt. De verdere ochtend wordt besteed aan mindfulness oefeningen gecombineerd met een stukje theorie en praktische handvaten om meer mindful in het leven te staan. We sluiten de ochtend af met een gezamenlijke lunch, waarvan een aantal in stilte zal plaatsvinden. 

Iedere dag plannen we een middagprogramma of een avondprogramma, waaronder een stiltewandeling, (yin)yoga- en meditatiesessies en een kampvuuravond. Je hebt ook heerlijk de tijd voor jezelf. 

Verder is het mogelijk een persoonlijk (paarden)coachingsgesprek aan te vragen bij een van de trainers. De week is geheel verzorgd met ontbijt, lunch, diner, versnaperingen, koffie en thee. 

De trainers
Ik verzorg deze week met Renate van Dam. Renate is vanaf 2006 coach voor particulieren en bedrijven en geeft trainingen op het gebied van mindfulness, (persoonlijk) leiderschap, persoonlijke effectiviteit en teamcoaching. Renate is gecertificeerd mindfulnesstrainster en TSI consultant. Lees meer over Renate op www.innerik.nl.

Praktische informatie 
Haute Vienne is een onderdeel van de weelderige steenrijke Limousin, met nog ongerepte natuur. In deze streek ligt het prachtige kleinschalig vakantie domein La-Bastide, gerund door de warme en hartelijke Nederlandse eigenaren Patricia en Eugen de Jong. Op het vakantiedomein staan acht vakantie huizen, op loopafstand van het authentieke dorp Coussac-Bonneval. 

Bekijk de website: www.la-bastide.nl om een goede indruk te krijgen van het domein en de omgeving. 

Data

18 september t/m 24 september 2016

Aankomst: zondagmiddag
Start programma: maandagochtend 
Einde programma: vrijdagavond 
Vertrek: zaterdagochtend 

 

Kosten 
EUR 745,- op basis van een gedeelde 2-persoonskamer en badkamer (losse bedden met goede matrassen), inclusief alle maaltijden, ook de welkomstmaaltijd op de aankomstdag en het ontbijt op de vertrekdag. Exclusief de reis naar Frankrijk. 

Vroegboekkorting
Betaal EUR 695,- i.p.v. EUR 745,- 


Mindfulness & Yoga Retraiteweek:

18 - 24 september 2016

Boek en betaal EUR 250,- als aanbetaling vóór 18 juni 2016 en profiteer van de vroegboekkorting van EUR 50,-. Het volledige bedrag moet vóór 18 juli 2016 voldaan zijn. 

 

Meer privacy? 
Wil je liever een eenpersoonskamer, dan is deze bij te boeken tegen een meerprijs van EUR 100,-. 

 

Persoonlijke sessies 
Wil je een op een coaching? Dit is mogelijk in persoonlijke (paarden)coachingssessies. De kosten voor deze sessies zijn: EUR 50,-. Toeslag voor een paardencoachingssessie: EUR 25,-. 

Alle prijzen zijn incl. BTW. 

Annuleringsvoorwaarden 
Mindfulness & Yoga Retraiteweek:

18 september tot 24 september 2016

Bij annulering vóór 18 juli 2016 krijg je geen restitutie van je aanbetaling.
Bij annulering vóór 18 augustus 2016 krijg je EUR 250,- gerestitueerd. 
Na 18 augustus 2016 is er geen restitutie mogelijk. 

 

Het is altijd mogelijk om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen.

© 2015 by Jubine Nijmeijer. Proudly created with Wix.com