Transformatie coaching

Soms kom je op een punt in je leven, dat je voelt dat het tijd is om te veranderen. En vaak roept dit weerstand, frictie en angst op. Veranderingsprocessen vergen moed en vertrouwen. Het gaat vaak om verwerking van oude pijn, om het verkrijgen van helderheid en inzicht in jouw (familie)systeem en (gedachten)patronen en om het opheffen van deze patronen en emotionele blokkades. Dan is het prettig om een ervaren en solide coach te hebben om je hierbij te begeleiden.

 

Het doel van de sessies is om telkens weer de verbinding te maken met wat er in het moment in jou leeft, om tot de essentie te komen van datgene dat jou blokkeert, en zorgt voor spanningen in je leven.

 

Balans, innerlijke rust en ontspanning zijn het resultaat.

De duur van een transformatietraject is +/- 3-5 maanden (8-12 coachingssessies van +/- 1,5 uur). Neem contact met mij op voor de kosten, en om een afspraak te maken voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Paardencoaching

Paarden zijn eerlijk, oprecht en authentiek. Zij helpen je om de weg terug te vinden naar jezelf, omdat ze onderscheid maken tussen dat wat echt is en dat wat onecht is. Ze prikken door zogenaamde maskers heen en gaan naar de essentie.

In een paardencoachingssessie stemmen we ons af op hetgeen er in jou leeft op dat moment. Paarden zijn als een spiegel. Ze geven waardevolle informatie over jouw bewustheidstoestand, spanningen, blokkades en vastzittende denkpatronen. En helpen je spanningen af te voeren, blokkades op te heffen en te helen, en vastzittende patronen te doorbreken. Paardencoaching is een bijzonder, effectief en krachtig medicijn om in balans te komen. 

 

Systemische paardencoaching

Paarden willen graag balans. Zo worden onderlinge verstoringen in een paardenkudde direct opgelost zodat er weer eenheid en veiligheid is. Ze brengen het geheel in beeld, ze ordenen en maken je bewust van wie jij bent binnen het geheel; ook wel systemische paardencoaching genoemd. Deze vorm van coaching is ook uitermate geschikt voor groepsprocessen. 

Veiligheid voor mens en paard staat voorop; er wordt niet gereden op het paard.

Terug naar de natuur

Mijn coaching vindt plaats bij mijn coaching- en trainingslocatie Horse Medicine, een plek met hart en ziel voor mens en paard. De paarden leven er vrij en onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden. Het contact met de paarden is hierdoor ongedwongen en spontaan. Horse Medicine ligt midden in de polders en kent veel privacy.

Doctor van Noortstraat 189

2266 GV Stompwijk

(Leidschendam-Voorburg)

Please reload

 
 

© 2015 by Jubine Nijmeijer. Proudly created with Wix.com