Jubine Nijmeijer

Geboren in het jaar 1974 in Kerkrade groeide ik op binnen een gezin met 2 broers. Ik was een wild kind, voelde me altijd buiten de boot vallen en ik ging me al vroeg steeds meer aanpassen. Mijn harde werken en wilskracht zorgde ervoor dat ik 2 studies afrondde en aan de slag ging als kandidaat-notaris Ondernemingsrecht bij een groot advocaten- en notariskantoor, en later als vestigingsmanager bij een grote stichting op het gebied van inkomensbeheer.

Met het groeien van mijn eerste zoon in mijn buik, roerde er zich iets in mij, en verliep mijn pad totaal anders dan ik ooit had gedacht. Na de geboorte van mijn eerste zoon was de eerste keuze om voor mezelf te beginnen. Ik volgde mijn intuïtie en was o.a. initiatiefnemer van Stichting Safe School. 

 

Als kind waren paarden mijn eerste grote liefde. Op een bijzondere manier kwamen ze weer in mijn leven. Ik besloot de opleiding tot systemisch paardencoach bij Bureau Wind te volgen en al snel volgde mijn eerste eigen paard, Zara. Met mijn compagnon Janna de Vries ben ik in 2014 Horse Medicine begonnen, een coachings- en trainingspraktijk met paarden waarbij we o.a. Helende reizen met paarden organiseren. Samen reisden wij o.a. naar Klaus Ferdinand Hempfling in Denemarken voor een intensieve weekend workshop.

 

Inmiddels heb ik de verkorte opleiding tot paardencoach bij Caprilli Coaching & Training afgerond en ben ik officieel onderaannemer van Caprilli Coaching & Training, waarbij ik als reintegratiecoach werk in UWV-trajecten (Fit naar Werk).

Ik geef daarnaast yogalessen in Voorbug en heb daarvoor diverse yoga trainingen gevolgd, waaronder de yin yoga, meditatie en mindfulness teacher training bij Stilnessinyoga en de intensieve Heart Training van Delight Yoga (onderdeel van de Advanced Studies van Delight Yoga).

 

Begin 2017 startte ik de opleiding tot Transformatiecoach bij de Academie voor Holistisch Coachen; een kers op de taart, waar alles samen komt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Please reload

Paardencoach Jubine Nijmeijer

"Wat was het een bijzondere, eendaagse retraite. Jubine werkt met veel respect en aandacht voor paard en mens en er ontstond vrijwel meteen een sfeer van vertrouwen in de groep. Jubine voelde bij mij goed aan wat er speelde en begeleidde me door een indrukwekkende systeemopstelling, waarbij de paarden precies aangaven wat er was en wat nodig was. Verwonderlijk en tegelijkertijd zo natuurlijk! Dank je wel voor deze mooie dag." ~ Jojanneke Koedam (eendaagse retraite 10 september 2016)

Eendaagse retraite 29 oktober 2016

"Er is geen dag voorbij gegaan zonder dat ik aan deze ervaring heb gedacht. Ik verbaas me nog steeds dat zaken minder diep raken. Het lukt me steeds beter om emoties van anderen bij hen te laten. Ik kan meer loslaten en durf meer voor mezelf te kiezen. Ik wil je nogmaals bedanken voor deze bijzondere dag. Het heeft mij veel gebracht." ~ Marlon Theunissen (eendaagse retraite 29 oktober 2016)

Paardencoaching december 2016

"Ik heb de paardencoaching als zeer prettig en doeltreffend ervaren. De ervaring van in de natuur zijn met de paarden die op subtiele manier het juiste aanraken. Zonder veel te praten weet Jubine het juiste te zeggen, alsof het hele proces vanzelf gaat. Echt het voelen, in het hier en nu zijn staat centraal, de tijd staat even stil. Het heeft mij erg geholpen om nu mijn eigen pad te gaan en ik raad het iedereen aan." ~ Sandra Kruythoff (december 2016)

Teamcoaching 31 mei 2016

"Wat een bijzondere dag. Prachtige teamcoaching" ~ Unlimited People (paardencoaching 31 mei 2016)

Eendaagse retraite 5 juni 2016

"Mijn beleving over deze dag was geweldig. Intens, puur en belangrijk ♡. Duizendmaal dank vanuit mijn hart" ~ Erna Schoonderbeek-Heijster (eendaagse retraite 5 juni 2016)

Paardencoaching november 2015

"Door diep in je ogen te kijken zoekt ze contact met je ziel. De paarden geven het antwoord. Een bijzondere ervaring bij een bijzondere vrouw" ~ Annemiek Groenendijk (paardencoaching nov 2015)

"Jubine kan de boodschappen die de paarden geven op een duidelijke manier vertalen en ze beschikt over de gave om als het ware dwars door je heen te kijken. Hierdoor heeft ze mij in hart en ziel weten te raken. Ik ging met een enorm gevoel van innerlijke rust bij haar weg." ~ Simone Groenendijk (paardencoaching nov 2015)

Workshopruimte

Nogmaals dank voor de zeer inspirerende dag. De inzichten en adviezen die jij en de paarden mij hebben gegeven zijn zeer waardevol. De rust, het vertrouwen en duidelijkheid die je uitstraalt waren voor mij een heerlijke warme en veilige deken." ~ Margeet Sijbring (retraite 11 december 2015)

“Jubine begeleidt de paarden en de mensen liefdevol en met respect, kundig en vooral eigen. Het was een heerlijke dag. Ik ga zeker nog een keer!” ~ Paulien Peltzer (eendaagse retraite juni 2015)

Eendaagse retraite oktober 2015

"Vandaag een prachtige ervaring gehad tijdens de eendaagse paardenretraite van Jubine Nijmeijer. Wat een mooi samenspel met deze wijze dieren!" ~ Daphne Stapel (eendaagse retraite okt 2015)

Eendaagse retraite oktober 2015

"Wat was het een fantastische dag in een super mooie omgeving. Heel erg genoten en dank voor je mooie inzichten en de heerlijk relaxte sfeer." ~ Patty van Straaten (eendaagse retraite okt 2015)

Eendaagse retraite november 2015

"Wat een fijne dag! Zonder twijfel een cadeautje! Een dag met meditaties, een persoonlijke coaching met Jubine en haar prachtige paard Zara, een heerlijke lunch en een muzikale verrassing. Ben nog steeds aan het nagenieten! " ~ Carola Medenblik (eendaagse retraite nov 2015)

© 2015 by Jubine Nijmeijer. Proudly created with Wix.com