Ontspannings- en ademhalingsworkshop

Schrijf je nu in voor deze unieke workshop!

 

  • Zit je veel in je hoofd en kun je niet goed ontspannen?

  • Is je ademhaling vaak oppervlakkig en beperkt?

  • Wil je je vrijer voelen en energieker?

 

Kom dan naar deze 2,5 uur durende workshop. De workshop vindt plaats in een huiskamer setting in een mooi authentiek pand. De sfeer is ongedwongen en ontspannen. Met behulp van verschillende ademhalingsoefeningen en eenvoudige yogaoefeningen begeleid ik jou in het contact met jezelf, je lichaam en je ademhaling.

 

Centraal in deze workshop staan ontspanning en de adem. Op rustige wijze begeleid ik je om contact te maken met je lichaam en je ademhaling, waarbij ik begeleid om als het ware een onderzoek te doen naar jezelf. Aan bod komt o.a. hoe je ademt, waar je adem vrijer voelt en waar je adem beperkter voelt, wat er gebeurt met je ademhaling als je stress ervaart?

 

Ik leg uit wat een vitale vrije adem voor je gezondheid doet, en wat er gebeurt als je adem in meer of mindere mate beperkt is door spanningen/stress.

Wat brengt deze workshop je verder?

  • Je komt tot rust

  • Je gedachtenstroom wordt kalmer

  • Je komt in een natuurlijke staat van zijn

  • Je gaat ontspannen en opgeladen naar huis, en

  • Je ervaart meer ruimte in je lichaam en je ademhaling. 

 

Oefening baart kunst. Door regelmatige oefening wordt het steeds makkelijker om vanuit een stress situatie te ontspannen en terug te keren naar een rustige ademhaling en een natuurlijke staat van zijn. De oefeningen die we samen doen, kun je thuis voortzetten. Ook is het mogelijk om na de workshop een op een begeleiding te krijgen. Lees hier daarover meer.

 

Kosten

De kosten voor de workshop bedragen 55 euro, inclusief BTW, koffie/thee en versnaperingen.

Adres

Herenstraat 55A, 2271 CB Voorburg (Oude Centrum)

Parkeren is gratis bij het terrein van de Westvliet- en Fitness club (Westvlietweg 55, 2491 ED Den Haag). Of onder het station van Voorburg.

 

Daarvandaan is het +/- 5 minuten lopen naar de locatie.

Please reload

© 2015 by Jubine Nijmeijer. Proudly created with Wix.com