retraite Juul 9 - Edited

"Nogmaals dank voor de zeer inspirerende dag. De inzichten en adviezen die jij en de paarden mij hebben gegeven zijn zeer waardevol. ​De rust, het vertrouwen en duidelijkheid die je uitstraalt waren voor mij een heerlijke warme en veilige deken." ~ Magreet Sijbring (eendaagse retraite dec 2015)

Paardencoaching november 2015

"Door diep in je ogen te kijken zoekt ze contact met je ziel. De paarden geven het antwoord. Een bijzondere ervaring bij een bijzondere vrouw" ~ Annemiek Groenendijk (paardencoaching nov 2015)

Eendaagse retraite juni 2015

“Jubine begeleidt de paarden en de mensen liefdevol en met respect, kundig en vooral eigen. Het was een heerlijke dag. Ik ga zeker nog een keer!” ~ Paulien Peltzer (eendaagse retraite juni 2015)

Eendaagse retraite oktober 2015

"Vandaag een prachtige ervaring gehad tijdens de eendaagse paardenretraite van Jubine Nijmeijer. Wat een mooi samenspel met deze wijze dieren!" ~ Daphne Stapel (eendaagse retraite okt 2015)

Eendaagse retraite oktober 2015

"Wat was het een fantastische dag in een super mooie omgeving. Heel erg genoten en dank voor je mooie inzichten en de heerlijk relaxte sfeer." ~ Patty van Straaten (eendaagse retraite okt 2015)

Eendaagse retraite november 2015

"Wat een fijne dag! Zonder twijfel een cadeautje! Een dag met meditaties, een persoonlijke coaching met Jubine en haar prachtige paard Zara, een heerlijke lunch en een muzikale verrassing. Ben nog steeds aan het nagenieten! " ~ Carola Medenblik (eendaagse retraite nov 2015)

Exclusieve meerdaagse retraite bij de paarden

"In companionship with the horse you find your true nature"

 

 • Heb jij behoefte aan rust voor jezelf?

 • Voel je dat je het contact met jezelf kwijt bent?

 • Of ben je toe aan verandering, maar houdt iets je nog tegen?

 • Voel je dat je hierbij steun nodig hebt?

 • Wil jij het bijzondere effect van paardencoaching èn

 • Echt samenzijn met een kudde paarden ervaren gedurende meerdere dagen?

 

Kom dan naar deze meerdaagse retraite bij de paarden. In contact met jezelf en de paarden; daar draait deze retraite om!

 

Deze retraite biedt jou:

 • Rust en ontspanning midden in de natuur

 • In verbinding te zijn met een kudde paarden

 • De ondersteunende kracht van het samenzijn met paarden te ervaren, in het bijzonder als je in een verander/transformatieproces zit

 • Contact met:

  • je lichaam zodat je spanningen kan loslaten

  • je diepere behoeften, verlangens en drijfveren

 • Persoonlijke begeleiding, in de vorm van een:

 

Deze 3-daagse retraite (2 nachten) start met een ontspannen samenzijn, waarbij we met elkaar en de paarden kennismaken.

 

We starten beide dagen met een uitgebreide ontspanningssessie, met o.a. toegankelijke yoga- en mindfulnessoefeningen. Vervolgens is er alle gelegenheid om de paarden meer persoonlijk te ontmoeten, met ze samen te zijn en voor een paar dagen deel uit te maken van de kudde. 

 

Iedere deelnemer krijgt een persoonlijke soulsessie (zonder de paarden) en een paardencoachingssessie. Deze dagen staan in het teken van jezelf hervinden, in contact komen met wie je werkelijk bent, waar je op dit moment staat in je leven en op het vinden van je authentieke eigen weg. De paarden geven directe mooie inzichten die je helpen met deze levensvragen. 

 

Ik houd de groepen bewust klein, zodat iedereen de rust en de ruimte heeft voor zichzelf. Zo ontstaat een prachtig, ongedwongen en vertrouwd samenzijn van mens en paard.  

 

Je gaat opgeladen, ontspannen, gesterkt, en vooral in contact met jezelf weer naar huis. 

 

Kosten 

De kosten voor de retraite bedragen 275 euro, inclusief BTW, koffie/thee en gezonde versnaperingen.

 

Hoeveelheid deelnemers 

Minimaal 4 - maximaal 6 deelnemers

 

Aankomst

woensdag 1 juni om 10.00

 

Vertrek

vrijdag 3 juni om 16.00

 

Adres

Doctor van Noortstraat 189,

2267 BS Leidschendam

 

Overnachting

Je slaapt bij de paarden in een knusse chalet (3 slaapplekken) en in onze ruime workshopruimte (3 slaapplekken). De chalet is van alle gemakken voorzien. De matrassen zijn van een goede kwaliteit. Je deelt samen een douche, een keuken en 2 toiletten.

 

Maaltijden

De maaltijden zijn op basis van zelfverzorging. Voor lunch/koffie/thee/sap en gezonde versnaperingen wordt gezorgd.

 

 

© 2015 by Jubine Nijmeijer. Proudly created with Wix.com