retraite Juul 9 - Edited

"Nogmaals dank voor de zeer inspirerende dag. De inzichten en adviezen die jij en de paarden mij hebben gegeven zijn zeer waardevol. ​De rust, het vertrouwen en duidelijkheid die je uitstraalt waren voor mij een heerlijke warme en veilige deken." ~ Magreet Sijbring (eendaagse retraite dec 2015)

Paardencoaching november 2015

"Door diep in je ogen te kijken zoekt ze contact met je ziel. De paarden geven het antwoord. Een bijzondere ervaring bij een bijzondere vrouw" ~ Annemiek Groenendijk (paardencoaching nov 2015)

Eendaagse retraite juni 2015

“Jubine begeleidt de paarden en de mensen liefdevol en met respect, kundig en vooral eigen. Het was een heerlijke dag. Ik ga zeker nog een keer!” ~ Paulien Peltzer (eendaagse retraite juni 2015)

Eendaagse retraite oktober 2015

"Vandaag een prachtige ervaring gehad tijdens de eendaagse paardenretraite van Jubine Nijmeijer. Wat een mooi samenspel met deze wijze dieren!" ~ Daphne Stapel (eendaagse retraite okt 2015)

Eendaagse retraite oktober 2015

"Wat was het een fantastische dag in een super mooie omgeving. Heel erg genoten en dank voor je mooie inzichten en de heerlijk relaxte sfeer." ~ Patty van Straaten (eendaagse retraite okt 2015)

Eendaagse retraite november 2015

"Wat een fijne dag! Zonder twijfel een cadeautje! Een dag met meditaties, een persoonlijke coaching met Jubine en haar prachtige paard Zara, een heerlijke lunch en een muzikale verrassing. Ben nog steeds aan het nagenieten! " ~ Carola Medenblik (eendaagse retraite nov 2015)

Eendaagse retraite met paarden

Heb jij behoefte aan een dag voor jezelf?

 

  • Wil jij het bijzondere effect van paardencoaching èn

  • Samenzijn met paarden op authentieke wijze ervaren?

  • Kom dan naar deze eendaagse retraite bij de paarden.

 

Gedurende de dag ontstaat er een prachtig, ongedwongen en vertrouwd samenzijn en -spel met de paarden. Je gaat opgeladen, ontspannen en met nieuwe inzichten weer naar huis.

 

Programma
We starten de dag met een meditatie/mindfulness oefening, en maken dan gezamenlijk kennis met de paarden. Tijdens de dag werken we een op een en/of in de groep met de paarden. We volgen de kudde en haar bewegingen, en ik geef terug wat ik zie dat het paard aan jou spiegelt (paardencoaching).

Paardencoaching
Paarden zijn eerlijk, oprecht en authentiek. Zij helpen je om de weg terug te vinden naar jezelf, omdat ze onderscheid maken tussen dat wat echt is en dat wat onecht is. Ze prikken door zogenaamde maskers heen en gaan naar de essentie. Paarden brengen het geheel in beeld, ordenen en maken je bewust van wie jij bent binnen het geheel. Een zeer krachtig medicijn om tot jezelf en in balans te komen.

Systemische paardencoaching
Vaak laten de paarden systemisch veel zien. Ze vertegenwoordigen dan iets of iemand uit het (familie)systeem. Deze manier van werken is heel krachtig en werkt diep door in iemands persoonlijke leven. Tijdens jouw eigen sessie kan het dus zijn dat ik een opstelling doe met de paarden.

Representanten
Als ik een opstelling doe, dan kan het zijn dat ik aan jou of een of meerdere van de andere deelnemers vraag om representant te zijn. Representant zijn, betekent dat ik je vraag om een van de andere deelnemers aan de retraitedag te helpen in zijn/haar proces door je door mij te laten opstellen tijdens de sessie met deze deelnemer. Dit betekent dat jij iets of iemand vertegenwoordigt uit het (familie)systeem van deze deelnemer. Ik vraag jou dan om informatie die jij op die plek waarneemt.

Het zijn van representant is ook voor jou heel waardevol. Het levert je heel vaak iets voor jezelf op. De ervaring leert namelijk dat je nooit ‘zomaar’ wordt gevraagd voor de positie waar je komt te staan. Het kan zijn dat je hiermee antwoord krijgt op een vraag waar je zelf mee rondliep of beter begrip krijgt voor iemands handelen/positie.

Uiteraard overleg ik op de dag zelf hoe je hierin staat. Veiligheid en een zorgvuldige afstemming heb ik hoog in het vaandel staan.

Kosten
De kosten voor de retraite bedragen 90 euro, inclusief BTW, gezonde lunch, koffie/thee en versnaperingen.

Hoeveelheid deelnemers
Minimaal 4 – maximaal 6 deelnemers. Ik houd de groepen bewust klein, zodat iedereen de rust en de ruimte heeft voor zichzelf.

Tijden

10.00-16.00 of

14.00-20.00

 

Adres

Horse Medicine

www.horsemedicine.nl

Doctor van Noortstraat 189,

2267 BS Leidschendam

jubine@horsemedicine.nl

Please reload

© 2015 by Jubine Nijmeijer. Proudly created with Wix.com